Tupsyn sähköpostilista

Tupsyn sähköpostilista on yhdistyksen jäsenten oma yhteydenpito- ja tiedotuskanava, jolla pyritään tehostamaan tiedon kulkua jäsenistön välillä. Sähköpostilistalla tiedotetaan jäsenistöä mm. paikaillisista koulutuksista, avoimista työpaikoista sekä yhdistyksen toiminnasta.

Voit liittyä sähköpostilistalle, mikäli olet Turun seudun Psykologiyhdistyksen jäsen. Liittyminen ja tietojen päivittäminen tapahtuu alla olevilla lomakkeilla. Koska lista on tarkoitettu ainoastaan yhdistyksen jäsenille, niin pyydetään sinua ilmoittamaan myös Psykologiliiton jäsennumerosi. Ilman jäsennumeroa olevat liittymispyynnöt evätään. Uudet yhdistyksen jäsenet lisätään sähköpostilistalle automaattisesti.

Mikäli vaihdat sähköpostiosoitettasi, niin muistathan päivittää tiedot myös Tupsyn sähköpostilistalle! Päivittäminen tapahtuu poistamalla listalta vanhan osoitteesi ja liittymällä listalle uudella osoitteellasi. Jos haluat erota kokonaan tiedotuslistalta (esim. vaihtaessasi jäsenyhdistystä), niin voit tehdä sen poistamalla osoitteesi listalta.

Huom! Työpaikkojen ilmoittajille: Tiedotamme sähköpostilistallamme vain työpaikoista, joissa ilmoitettu tehtäväkohtainen palkka täyttää psykologiliiton suosituksen.

LIITY TUPSYN TIEDOTUSLISTALLE

Alla olevilla lomakkeilla voit liittyä Tupsyn sähköpostilistalle tai poistua siitä. Vaihtaessasi sähköpostiosoitetta muistathan poistaa vanhan osoitteesi listalta. Ongelmatilanteissa ota yhteyttä tiedottajaan tiedottaja(at)tupsy.fi

A) OSOITTEEN LISÄÄMINEN  LISTALLE B) OSOITTEEN POISTAMINEN LISTALTA

Etunimi Sukunimi

Psykologiliiton jäsennumero

Sähköpostiosoite

Etunimi Sukunimi

Psykologiliiton jäsennumero

Sähköpostiosoite

TIEDOTTAMINEN SÄHKÖPOSTILISTALLA

Psykologiyhdistyksen omien tapahtumien ja toiminnan lisäksi yhdistyksen jäsenet voivat tiedottaa sähköpostilistalla Tupsyn alueella järjestettävistä psykologeille suunnatuista koulutus- ja virkistystapahtumista sekä avoimista työpaikoista. Mikäli haluat oman ilmoituksesi välitettävän listalla, niin lähetä se ensin yhdistyksen tiedottajalle (tiedottaja(at)tupsy.fi), joka välittää viestisi eteenpäin koko listalle. Jäsenet eivät voi itse lähettää viestejä listan kautta, vaan viestit listalle hyväksyy aina yhdistyksen tiedottaja.

Sähköpostiviestien määrää listalla pyritään pitämään kohtuullisena. Tupsyn sähköpostilista toimii ensisijaisesti yhdistyksen tiedotuskanavana johtokunnalta jäsenistölle psykologien koulutus- ja virkistystapahtumia sekä avoimia työpaikkoja koskien. Lista ei siten ole avoimen keskustelun foorumi jäsenistön välillä eikä avoin mainos- tai markkinointikanava.