Tervetuloa Tupsyn syyskokoukseen 26.10. Viinille-ravintolaan klo 18!

Aloitamme syyskokouksella ja sen jälkeen jatkamme Etelä-Amerikkalaisten, Chilen ja Argentiinan täyteläisten punaviinien maistelulla. Viinien seurana maistelemme juustoja ja suolaista piirasta.

Syyskokouksessa valitaan Tupsyn edustajat ja vara-edustajat Psylin liittovaltuustoon, josta laitoimme aiemmin infoa, sekä Tupsyn ensi vuoden johtokunnan jäsenet. Kyseisistä luottamustehtävistä kiinnostuneiden tulee ottaa yhteyttä Tupsyn puheenjohtajaan ilmaistakseen halukkuutensa tehtäviin. Liittovaltuustoon haluavien ei ole välttämätöntä tulla henkilökohtaisesti syyskokoukseen, vaan ilmoitus kiinnostuksesta riittää. Johtokuntaan haluavien tulee olla läsnä kokouksessa tai vaihtoehtoisesti ilmaista halukkuutensa ja lähettää valtakirja johtokuntaan liittymisestä Tupsyn puheenjohtajalle. Pyydä tästä tarvittaessa puheenjohtajalta lisäinfoa. Mikäli halukkaita on paikkoja enemmän, johtokunnan jäsenten ja liittovaltuuston edustajien valinnasta äänestetään.

Tupsyn johtokunta kokoontuu kuukausittain ja suunnittelee Tupsyn toimintaa johtokunnan jäsenten oman jaksamisen ja innokkuuden mukaan. Johtokunnassa toimimisesta maksetaan pieni kokouspalkkio vuoden lopulla. Johtokunnan toiminnasta voi lukea pian postiluuukusta tipahtavasta Lounatuulesta tai kysellä lisää puheenjohtajalta.

ESITYSLISTA

I Kokouksen järjestäytyminen

 1. Kokouksen avaus.
 2. Kokouksen puheenjohtajan ja sihteerin valinta.
 3. Kokouksen pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta.
 4. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen.
 5. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen.

II Varsinaiset kokousasiat

 1. Esitetään hyväksyttäväksi yhdistyksen toimintasuunnitelma vuodelle 2018.
 2. Määrätään johtokunnan jäsenten palkkiot sekä toiminnantarkastajien palkkiot vuodelle 2018.
 3. Esitetään hyväksyttäväksi yhdistyksen talousarvio vuodelle 2018.
 4. Valitaan johtokunnan puheenjohtaja, varsinaiset jäsenet sekä varajäsenet vuodelle 2018.
 5. Valitaan kaksi toiminnantarkastajaa ja heidän henkilökohtaiset varajäsenensä vuodelle 2018.
 6. Suomen Psykologiliiton liittovaltuuston jäsenten ja varajäsenten vaali.
 7. Muut esille tulevat asiat
 8. Kokouksen päättäminen

 

Ilmoittautuminen sähköpostitse puheenjohtajalle Jade Anttilalle perjantaihin 20.10 mennessä (pj@tupsy.fi). Voit osallistua vain syyskokoukseen, vain viininmaisteluun tai kumpaankin. Syyskokoukseen osallistuvat laitetaan kuitenkin etusijalle viininmaistelussa. Viininmaistelu kustantaa 25e omavastuun. Viininmaisteluun osallistuvilta tarvitsemme myös tiedot erityisruokavalioista.

ystävällisin terveisin,

Tupsyn johtokunta