Lounatuuli

Lounatuuli on Turun seudun Psykologiyhdistyksen kahdesti vuodessa ilmestyvä jäsentiedotelehti. Lehden pääasiallinen tehtävä on tiedottaa jäsenistöä yhdistyksen tapahtumista sekä toimia jäsenien edunvalvonnan kanavana. Paikallisyhdistystä koskevien aiheiden lisäksi seuraa Lounatuuli tarkkaavaisesti myös koko Psykologiliiton uutisia ja toimintaa.

Varsinaiseen edunvalvontaan ja yhdistystoimintaan liittyvien teemojen lisäksi julkaistaan Lounatuulessa yhdistyksen jäsenien omia kirjoituksia ja artikkeleita useilta psykologian sovellusalueilta. Julkaisut voivat olla esim. vapaamuotoisia matkakertomuksia kongressi- ja koulutustapahtumista, kuvauksia opiskelijoiden opintomatkoista, yksittäisiä henkilöhaastatteluja, tutkimuskatsauksia sekä tutkimusselosteita tai lähes mitä tahansa muita jäsenten laatimia kirjoituksia. Lehteen sopivia juttuideoita ja ehdotuksia lehden sisällöksi voi lähettää lehden päätoimittajalle.

ILMOITTAMINEN JA MAINOSTAMINEN

Ilmoitukset ovat yhdistyksen yksityisjäsenille ilmaisia. Mainostilan hinta yrityksille ja yhteisöille ovat: neljännessivu 125 €, puoli sivua 250 € ja koko sivu 500 €. Lehti tavoittaa keväisin ja syksyisin yhteensä noin 800 psykologia tai psykologian opiskelijaa Varsinais-Suomen alueella. Mikäli haluat ilmoittaa tai mainostaa Lounatuulessa, niin ota yhteyttä lehden päätoimittajaan.