Senioritoiminta

 

Turun seudun Psykologiyhdistyksen senioritoiminta on suunnattu ensisijaisesti jo kokopäiväisen työuransa päättäneille yhdistyksen jäsenille, jotka haluavat olla aktiivisesti mukana yhdistyksen toiminnassa sekä pitää yhteyttä muihin senioripsykologeihin Varsinais-Suomen alueella. Vuosien varrella senioritoimintaan on kuulunut mm. erilaisia kulttuuriekskursioita Turun seudulla kuin myös yhteisiä vapaamuotoisia keskustelu- ja kahvittelutapaamisia.

Tällä hetkellä toistuvaan toimintaan kuuluu seniorilounas, joka järjestetään kuukauden viimeisenä torstaina klo 13.00. Osallistuminen ei edellytä ilmoittautumista. Paikassa voi olla muutoksia, joten uusimmat tiedot voi tarkistaa Eila Puhakalta (eila.puhakka2@luukku.com). Lisäksi senioreille järjestetään kesän alussa tai lopussa retki lähiseudulle, josta tiedotetaan tarkemmin sähköpostilistoilla.

 

Senioritoimintaan pääset mukaan ilmoittamalla yhteystietosi ja sähköpostiosoitteesi yhdistyksen tiedottajalle (tiedottaja@tupsy.fi). Tiedottaja välittää yhteystietosi eteenpäin senioritoimikunnan yhteyshenkilöille sekä lisää sähköpostiosoitteesi senioreiden omalle sähköpostilistalle. Tieto senioritoiminnasta kulkee ensisijassa senioreiden sähköpostilistan kautta.

Yllä esimerkki senioritoiminnan artikkelista Lounatuuli-lehdessä