Muut luottamustoimet

TUPSYN JÄSENET PSYKOLOGILIITON HALLITUKSESSA

Toi­min­ta­kau­del­la 2018–2019 Psy­ko­lo­gi­lii­ton hal­li­tuk­ses­sa toi­mi­vat:

Anna­ril­la Ahto­la (pj)
     Min­na Hjort (vara­jä­sen)

TUPSYN JÄSENET LIITTOVALTUUSTOSSA

Suo­men Psy­ko­lo­gi­lii­ton pää­tän­tä­val­taa käyt­tä­vä­nä eli­me­nä toi­mii liit­to­val­tuus­to ja toi­meen­pa­ne­va­na eli­me­nä hal­li­tus. Jokai­nen Psy­ko­lo­gi­lii­ton jäse­nyh­dis­tys valit­see vaa­li­vuon­na liit­to­val­tuus­toon jäse­nää­nes­tyk­sel­lä yhden jäse­nen ja kak­si vara­jä­sen­tä kuta­kin alka­vaa kah­ta­sa­taa jäse­nyh­dis­tyk­sen jäsen­tä koh­ti. Liit­to­val­tuus­to kokous­taa vuo­den aika­na kak­si ker­taa, kevääl­lä ja syk­syl­lä, val­tuus­toon valit­tu­jen jäsen­ten toi­mi­kausi on kak­si kalen­te­ri­vuot­ta.

Tavoi­tat liit­to­val­tuus­ton var­si­nai­set edus­ta­jat säh­kö­pos­til­la osoit­tees­ta liittovaltuusto(at)tupsy.fi ja edus­ta­jien vara­jä­se­net osoit­tees­ta liittovaltuusto-vara(at)tupsy.fi.

Tup­syn var­si­nai­set edus­ta­jat liit­to­val­tuus­tos­sa kau­del­la 2018–2019 ovat:

Alar Kas­ki­kal­lio
     San­te­ri Hei­no­nen
     Jar­no Tuo­mi­nen
     Ceci­lia Fors­man
     Piia Nie­mi­nen

Tup­syn liit­to­val­tuus­toe­dus­ta­jien vara­jä­se­net kau­del­la 2018–2019 ovat:

Jade Ant­ti­la
     Eija Siner­vä
     Johan­na Piri­nen
     Johan­na Var­jo

TUPSYN JÄSENET AMMATTIEETTISESSÄ LAUTAKUNNASSA

Ammat­tieet­ti­nen lau­ta­kun­ta on Suo­men Psy­ko­lo­gi­lii­ton val­mis­te­lue­lin kysy­myk­sis­sä, jot­ka kos­ke­vat psy­ko­lo­gien ammat­tie­tiik­kaa ja hei­dän epäil­ty­jä rik­ko­muk­si­aan Poh­jois­mai­den psy­ko­lo­gien ammat­tieet­ti­siä sään­tö­jä vas­taan. Lau­ta­kun­ta seu­raa psy­ko­lo­gien ammat­tie­tii­kan kehit­ty­mis­tä, neu­voo psy­ko­lo­ge­ja ammat­tieet­ti­sis­sä kysy­myk­sis­sä sekä tekee sel­koa rat­kais­tuis­ta asiois­ta. Lau­ta­kun­nan tulee sel­vit­tää epäil­ty­jä rik­ko­muk­sia Poh­jois­mai­den psy­ko­lo­gien ammat­tieet­ti­siä sään­tö­jä vas­taan sekä suo­si­tel­la Suo­men Psy­ko­lo­gi­lii­ton jäse­nyh­dis­tys­tä ryh­ty­mään tar­vit­taes­sa kurin­pi­dol­li­siin toi­men­pi­tei­siin. Tar­kem­pia tie­to­ja lau­ta­kun­nan toi­min­nas­ta löy­tyy Psy­ko­lo­gi­lii­ton koti­si­vuil­ta.

Toi­min­ta­kau­del­la 2016–2018 Psy­ko­lo­gi­lii­ton ammat­tieet­ti­ses­sä lau­ta­kun­nas­sa toi­mi­vat:

Kat­rii­na Rehnbäck (pj)
     Kata­rii­na Enso­maa

TUPSYN JÄSENET LIITON AMMATILLISISSA TYÖRYHMISSÄ

Psy­ko­lo­gi­lii­tos­sa toi­mii aktii­vi­ses­ti usei­ta amma­til­li­sia työ­ryh­miä. Nii­den teh­tä­vä on mm. val­mis­tel­la esi­tyk­siä ja kan­nan­ot­to­ja Psy­ko­lo­gi­lii­ton hal­li­tuk­sel­le. Ne teke­vät myös omaa toi­mia­laan­sa kos­ke­via sel­vi­tyk­siä ja jär­jes­tä­vät neu­vot­te­lu­päi­viä. Laa­jem­man kuvauk­sen lii­ton työ­ryh­mien toi­min­nas­ta sekä lis­tan kai­kis­ta työ­ryh­mis­tä ja työ­ryh­mien jäse­nis­tä löy­dät Psy­ko­lo­gi­lii­ton koti­si­vu­jen jäse­na­lu­eel­ta. Alla on nimet­ty Tup­syn jäse­net, jot­ka toi­mi­vat lii­ton työ­ryh­mis­sä vuon­na 2018.

Aikuis­ten mie­len­ter­veys­työn psy­ko­lo­gien työ­ryh­mä Mira Kar­rasch
Amma­tin­va­lin­nan ja ura­suun­nit­te­lun psy­ko­lo­gien työ­ryh­mä   Marian­na Lunds­tedt
Eko- ja ympä­ris­töp­sy­ko­lo­gian työ­ryh­mä              Annu Haa­pa­kan­gas
Kehi­tys­vam­ma-alan psy­ko­lo­gien työ­ryh­mä Outi Alan­ko